Hvordan afvikler vi en livestream

SpeakerBee tilbyder livestreamproduktioner, hvad enten de finder sted ude af huset eller i vores 3 studier på Østerbro.

Step 1.

Kickstart

NOUN

[kik-stahrt]
At begynde eller igangsætte energisk.

Vi starter med et møde for at forstå dine behov og mål for livestreamen. Vi diskuterer konceptet, formatet og det ønskede resultat for eventet. Sammen gennemgår vi mulighederne og vender tilbage med et oplæg baseret på vores samtale.
Step 2.

Strategize

Verb

[strat-uh-jahyz]
At planlægge de nødvendige handlinger for at nå et mål.

Derefter udarbejder vi en detaljeret plan og tidsplan for eventet. Vi koordinerer med alle relevante parter, inklusive talere og venue personale, og udarbejder og udsender klare instruktioner til alle talere.

Vi udarbejder dertil også pre-visualiseringer af eventet for at sikre, at du ved præcis, hvordan dit event vil komme til at se ud.
Step 3.

Envision

Verb

[en-vizh-uhn]
At forestille sig eller visualisere et fremtidsscenarie.

I designfasen skaber vi overgangsgrafikker og 3D-studiomiljøer, der er skræddersyet til jeres brand og budskaber.

Selvom store flotte grafikker kan løfte produktionen, er de ikke altid nødvendige. Vi tilpasser designet efter behov og budget.

“Describing design with words can be challenging, as we each have our unique way of visualizing. My passion for 3D software has greatly enhanced my communication skills in this field, enabling me to collaborate effectively with clients across various industries and sectors.”

Laszlo Szabo, Virtual Production Specialist, Speakerbee

Step 4.

Craft

Verb

[kraft]
At skabe med dygtighed og præcision.

Når det kommer til den tekniske opsætning, opsætter vi udstyret i vores studie på Østerbro, herunder kameraer, lys og lyd.

Hvis produktionen finder sted ude af huset, ankommer vi tidligt til venuet for at klargøre produktionen og sikre, at alle tekniske aspekter fungerer og at vi klar til køreprøver med deltagerne.
Step 5.

Configure

Verb

[kuhn-fig-yer]
At arrangere eller opsætte til drift.

Dagen før eventet sender vi en sidste briefing og tjekliste til alle talere og medvirkende. Vi gennemgår eventets flow og gennemfører en generalprøve med alle involverede.

Overgangsgrafikker og 3D-studiomiljøer finjusteres baseret på feedback fra generalprøven.

Step 6.

Broadcast

verb

[brawd-kast]
At sende eller udsende live.

Under selve livestreamen overvåger og styrer vi hele produktionen fra start til slut i henhold til tidsplanen.
Debrief
Efter eventet evaluerer vi det samlede forløb og indsamler feedback fra alle involverede parter. Vi leverer nødvendige redigeringer og optagelser til dig og diskuterer mulige forbedringer samt næste skridt for fremtidige produktioner. Dette sikrer kontinuerlig forbedring og tilfredshed hos vores kunder.

Kontakt os hvis du vil høre vores bud på din projekt.

Udfyld kontaktformularen