Nicoline Toft: Behind the Scene - Et astrologisk syn på verdens situationen og Mette Frederiksen | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Nicoline Toft går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Nicoline Toft: Behind the Scene - Et astrologisk syn på verdens situationen og Mette Frederiksen

Tue, 13 April, 18:00

Nina Bentzon er psykologisk astrolog siden 1987 og har en bachelorgrad i jura. Hun har arbejdet med menneskerettigheder for den oprindelige befolkning i Canada, hvor mødet med indiansk filosofi førte til et personligt sporskifte.
Forfatter til tre bøger om astrologi og personlig vækst.

”Hvad kan astrologien fortælle os om verden lige nu? Hvad kan den enkelte bruge den til?

Vi taler om astrologien som et energisprog og en kraftfuld vej til selvindsigt og forståelse af omverdenen. Ikke mindst de nære relationer som kæreste og børn. Nina Bentzon fortæller om sine personlige erfaringer, vi ser på klima- og coronakrise i astrologisk belysning og tager et kig på Mette Frederiksens horoskop. Og hvad det betyder for verden, at det er unge mænd, der har lavet vores digitale infrastruktur.”

NICOLINE TOFT: SPRIRITUEL LEDER OG TRUTH SEEKER
Vi lever I en tid hvor folks mentale sundhed er mere presset end nogensinde grundet restriktioner og kontrol. Jeg håber at ved at dele ud af min egen og mine gæsters historier, at du kan nikke genkendende til nogle af de temaer og tabuer jeg belyser i Behind The Scene.
Jeg har været igennem nogle hårde prøvelser i mit liv de sidste par år, som har gjort at jeg har valgt at dykke lang ned i min egen historie. Jeg har altid haft en trang til at hjælpe andre og belyse nogle af de tungere emner der kan foregå bag facaderne. I den forbindelse har jeg fuldført Rikke Hertz’s spirituelle Leder uddannelse : Rikkehertz.com, og en uge’s intens traume terapi og selvudvikling på det meget anerkendte Hoffman Institute i England : hoffmaninstitute.co.uk.
Igennem de to uddannelser har jeg fået skærpet min i forvejen stærke intuition og fået nogle stærke psykologiske redskaber, som jeg flittigt bruger i mine samtaler med mine gæster.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers