Gideon Enok: Hvad jeg lærte af at gå fra Danmark til Enden af Verden i et Europa i kaos | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Gideon Enok går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Gideon Enok: Hvad jeg lærte af at gå fra Danmark til Enden af Verden i et Europa i kaos

Fri, 15 January, 18:00

For at leve skal vi kunne turde se på de mørkeste sider af os selv i øjnene, og når man går en meget lang tur, så er man forceret til at se alt i sig selv i øjnene. Tage ansvar for det og bogstaveligt
talt gå igennem det- alt imens man mærker og føler det, indtil man slipper modstanden til de mørke skygger i sig selv, og acceptere det. For så bliver man hel.

Mine lange gåtur har lært mit utroligt mange ting. Det kan være svært at skabe en helhed om de mange aspekter af livet en lang gåtur involvere, og det er nok fordi det faktisk involvere HELE livet
som en stor metaforisk helhed.
Dog vil jeg prøve at dykke ned i nogle af de aspekter, som det at være pilgrimsrejsende har givet mig:

- De tre faser på caminoen og i livet.
- At gå en lang tur kan lærer dig alt du har brug for.
- Man kommer frem hvis man tager alle skridtene.
- Hvorfor det at gå igennem et land er så specielt.

Jeg er en eventyrer og sandhedssøger af natur. Jeg har rejst i ca. 1/3 af mit liv,og jeg vil fortælle om at rejse, bo i lande som Australien, USA, Spanien, New Zealand og Schweiz og inkludere oplevelser som at sove i bunden af Gran Canyon, et marathon i Perth, gå tværs over Spanien, igennem Portugal og senest Europa fra Danmark til Santiago/Finisterre i Galicia i Nordvest Spanien.

Jeg har skrevet og udgivet min egen bog Your Unique Journey som er på Amazon.co.uk/com og haft mange spirituelle oplevelser på retreat steder inden for yoga, meditation og Aryuveda.

Kan kontaktes via:
FB: www.Facebook.com/GideonsJourney
YouTube: www.YouTube.com/GideonNielsen

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers