SzhirleyVers: (Episode 2) | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden SzhirleyVers går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

SzhirleyVers: (Episode 2)

Tue, 18 May, 21:00

Velkommen til og tak fordi at du er droppet ind i 2. afsnit af min nye programserie SzhirleyVers, hvor det handler om at løfte, inspirere og motivere hinanden. (Jeg kommer til at sende live hver 2. tirsdag kl. 21 -lige uger- og jeg kommer til at få brug for din hjælp og DIG. Men alt det kommer jeg tilbage til sidst i programmet.)
- Jeg har længe gået og drømt om at lave et feel good program, der kunne involvere alle jer skønlinger, som følger mig i tykt og tyndt. Jeg er og har altid været kæmpe fan af makeover-programmer, og vil gerne give lidt ekstra til jer derude.
- evt. snak om hvordan jeg elsker at se programmer om makeovers som får det bedste ud af gæsten, og det er præcis det vi skal i aften.

Min gæst i SzhirleyVerset i aften er Janne, hvis rejse jeg har fulgt fra sidelinjen. Hun har de sidste år gennemgået den vildeste transformation, både fysisk og mentalt. De store ændringer hun har gennemgået, hører vi fra hende selv om et øjeblik, hvor hun tager plads i stolen.
- Men vi har jo kun 45 min. at gøre godt med og vi skal nå en del, så vi har snydt lidt og allerede taget hul på hendes mini-makeover.
Janne bliver glammet op af Sigurvieg som er uddannet af Nicci Welsh, som er anerkendt hår og makeup artist. Nicci er hende der altid gør mig og mange andre kendis-ladies klar til rød løber og vilde events. Nicci både ejer, underviser og uddanner hår og makeup artister på hendes akademi, Nicci Welsh makeup academy. Hun har udklækket fantastiske makeup-artister og selv flyver hun kloden tynd, for at stå for looks på kampagner og catwalks hos blå. Chanel. Lad os se Janne i glamstolen inden det hele startede her til aften.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers