Simon Kirk Nissen: Skru op for arbejdsglæden | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Simon Kirk Nissen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Simon Kirk Nissen: Skru op for arbejdsglæden

Mon, 22 June, 17:00

De fleste har prøvet at arbejde hjemme på grund af coronakrisen og nogle er nu kommet tilbage på det delte kontor. Begge dele er langt fra optimale for effektivitet, koncentration og ikke mindst stress niveau på grund af støjen.

Derfor vælger mange at lytte til musik for at få arbejdet til at glide. Men er det en god idé?

Simon Kirk Nissen holder et oplæg, som lærer dig at forstå, hvad forskningen har vist omkring, hvordan lyd påvirker din hjerne, mens du arbejder. Du får brugbare tips til at undgå støjen og bruge musik målrettet til at få bedre koncentration, større effektivitet og større trivsel i dit arbejdsliv. Det er især relevant for dig, som skal nå det hele på den halve tid ved siden af børnepasningen eller bare lider af coronakuller eller -stress.

Om oplægsholderen:
Simon Kirk Nissen er ekspert i, hvordan musik påvirker os som mennesker, og hvordan det kan bruges praktisk.
Han har holdt adskillige foredrag og workshops om, hvordan lyd påvirker hjernen, mens vi arebejder. Desuden har han undervist TV 2 i at bruge musik til at fastholde seere, hjulpet detailkæder med at bruge musik til få kunder til at blive længere i butikken (og øge omsætning), og hjulpet større firmaer med at bruge musik strategisk i deres kommunikation.

www.mindmovingmusic.dk

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers