Kira Eggers & Marie Brixtofte: Stærk - Mælkebøttebørn (Episode 1) | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Kira Eggers & Marie Brixtofte går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Kira Eggers & Marie Brixtofte: Stærk - Mælkebøttebørn (Episode 1)

Wed, 27 January, 21:00

Mælkebøttebørn:
Følg med de næste fire onsdage, når Kira og Marie samtaler live, om at være og føle sig stærk socialt, mentalt og fysisk.

De to kvinder har meget til fælles og taler b.la. om deres opvækst med forældre som misbruger, men er også begge, vokset op i hjem med masser af kærlighed og opbakning.

Hvordan har det formet dem? Hvad har gjort dem til de stærke kvinder de er i dag, og hvordan har de brugt deres knæk igennem livet, til at vokse sig stærke mentalt, socialt og fysisk.

Kira er i dag selvstændig træningscoach og ekspert i plantebaseret kost. Hun driver b.la. goodfitness.dk og Lachicamalacph

Marie Brixtofte er uddannet økonom og autoriseret psykolog. Som barn af en alkoholiker og som psykolog har Marie fokuseret på mental sundhed, og på de senfølger vi bøvler med som voksne. Senfølger er de strategier, og konsekvenserne af de strategier, vi lærte som børn for at få mest muligt kærlighed og nærvær, og som senere spænder ben for os som voksne. Det kan være lavt selvværd, dårlig samvittighed, ængstelighed, overbekymring og ensomhed. Marie er desuden forfatter og foredragsholder, og har skrevet to bøger og holdt over 60 foredrag om disse emner.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers