Imran Rashid: Lægens ord - Når lægevidenskaben møder bevidsthedsforskningen | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Imran Rashid går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Imran Rashid: Lægens ord - Når lægevidenskaben møder bevidsthedsforskningen

Mon, 14 December, 19:00

Speciallæge i almen medicin Imran Rashid og bevidsthedsforsker Kristian Moltke Martiny mødes, i denne skærmudgave af liveprogrammet Lægens ord, med Imran Rashid til en snak om mennesker, bevidsthed og kropsintelligens.

I dette program føres du både ind i hjernens krinkelkroge og ned i kroppens påvirkning af din tænkning. Målet er at blive klogere på, hvad mennesket egentlig er for en skabning, og hvordan vores omverden påvirker os.

Programserien vil forhåbentlig gøre dig nysgerrig, eftertænksom, inspireret og fremfor alt håbefuld. I en tid, hvor reaktioner fylder for meget, vil vi i stedet invitere dig indenfor i et refleksionsrum, hvor ikke alle spørgsmål handler om svarene.

Find en, du har lyst til at se programmet med, da vi i hvert program vil lægge op til relevante temaer, som man kan drøfte med mennesker omkring en. Vi glæder os til at hilse på dig i første udgave af programserien, der sendes på Speakerbee.tv.

Du kan som altid selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til værten og gæsten. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om Imran Rashid:
Imran Rashid er speciallæge i almen medicin og tidligere innovationschef på Aleris-Hamlet. Han har sidenhen specialiseret sig i digitaliseringens konsekvenser for mennesker og bl.a. skrevet bestsellerne SLUK (2017), Offline (2019) og senest Sunde Vaner (2020). Han regnes for at være landets førende ekspert i digital sundhed og er bl.a. konsulent for PFA samt en række andre offentlige og private virksomheder.

Om Kristian Martiny:
Kristian Martiny er bevidsthedsforsker og har en Ph.D. i filosofi og hjerneforskning. Han er kendt for sin innovative iværksættertilgang til forskning, hvor han bla. har arbejdet med personer med handicap og psykisk lidelser, samt med arkitektur, design, sociale fællesskaber, film og teater. Han har siddet som forskningsleder på Elsass Instituttet, startet forskellige forskningsbaseret virksomheder og foreninger, og sidder i øjeblikket som forskningsleder i Enactlab.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers