Karl-Iver Dahl Madsen: Vækst uden grænser | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Karl-Iver Dahl Madsen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Karl-Iver Dahl Madsen: Vækst uden grænser

Mon, 19 October, 18:00

Menneskene går en lysende fremtid i møde.

Vi kan blive ved med at udvikle vores formåen og vores rigdom så længe universet eksisterer. Der er ingen fysiske/miljømæssige begrænsninger for at alle de kommende 10 til 15 milliarder mennesker kan leve et liv i materiel overflod her på jorden.

Det kan jeg vide så sikkert, da alle observationer fra virkelighedens verden viser, at vi mennesker lever stadigt længere, bliver fortsat rigere, sundere, bedre uddannede og mere mætte og at krig og vold er fortsat aftagende fænomener. Der findes ikke nogen klimakrise (klimakatastrofe). Højst er der tale om nogle overskuelige og beskedne bivirkninger af en overordentlig god hovedvirkning nemlig rigelig adgang til billig energi i form af den lagrede solenergi = kul, olie og gas. Når mange får et andet indtryk, er det fordi medier og politikere og grønne NGO’er tegner et lodret forkert billede af verdens tilstand. Disse aktører er kun interesserede i at skaffe sig magt og stemmer og medlemmer og sælge aviser ved at sprede en frygt om alt muligt, som intet har med virkeligheden at gøre. Det eneste vi behøver at frygte er, at puritanere og andre mørkemænd skaffer sig magten over verden og slagter den høne, som lægger guldæggene, nemlig den fortsatte økonomiske vækst og tilhørende teknologiske udvikling.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers