Nicoline Toft: Behind the Scene - ADHD ud over det hele | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Nicoline Toft går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Nicoline Toft: Behind the Scene - ADHD ud over det hele

Tue, 11 May, 18:00

For få år siden blev Manu Sareen diagnosticeret med ADHD, som er en opmærksomhedsforstyrrelse. Alligevel er det lykkedes at skabe en politisk karriere, være succesfuld forfatter og familiefar. Intet af dette har været perfekt, og hans diagnose har kostet ham dyrt, ligesom det har kostet job, venskaber og ægteskaber. I bogen fortæller han sin egen historie om at leve med ADHD, som han aldrig har fortalt tidligere, ligesom han taler med andre med ADHD om deres udfordringer

Vi lever i en tid hvor flere og flere står frem med diagnosen ADHD.
Manu blev diagnosticeret med ADHD for at par år tilbage, og nu står han frem i sin sårbarhed og fortæller om sin rejse med en hverdag med ADHD i hans nye bog “Hører du overhovedet efter?!”
Nicoline har inviteret ham ind til en personlig samtale om livet med ADHD, og hvad sker der egentlig når man sætter en person med ADHD og en med mulig ADD i samme rum?
Det kan du finde ud af når du ser med på tirsdag kl 18 når showet går live på Speakerbee.com.

NICOLINE TOFT: SPRIRITUEL LEDER OG TRUTH SEEKER
Vi lever I en tid hvor folks mentale sundhed er mere presset end nogensinde grundet restriktioner og kontrol. Jeg håber at ved at dele ud af min egen og mine gæsters historier, at du kan nikke genkendende til nogle af de temaer og tabuer jeg belyser i Behind The Scene.
Jeg har været igennem nogle hårde prøvelser i mit liv de sidste par år, som har gjort at jeg har valgt at dykke lang ned i min egen historie. Jeg har altid haft en trang til at hjælpe andre og belyse nogle af de tungere emner der kan foregå bag facaderne. I den forbindelse har jeg fuldført Rikke Hertz’s spirituelle Leder uddannelse : Rikkehertz.com, og en uge’s intens traume terapi og selvudvikling på det meget anerkendte Hoffman Institute i England : hoffmaninstitute.co.uk.
Igennem de to uddannelser har jeg fået skærpet min i forvejen stærke intuition og fået nogle stærke psykologiske redskaber, som jeg flittigt bruger i mine samtaler med mine gæster.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers