Seier & Trads: Vender Trump tilbage om 4 år? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Seier & Trads går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Seier & Trads: Vender Trump tilbage om 4 år?

Mon, 18 January, 18:00

Donald Trump tabte som bekendt præsidentvalget til Joe Biden i USA ved udgangen af 2020. Lige siden valget har det dog ikke stået stille. Trump har tweetet om sig med beskyldninger om valgsvindel, og nu kan han stå over for en Rigsret, fordi hans tilhængere stormede den amerikanske regeringsbygning (Capitol Hill) lige efter, at Trump holdt en opildnet tale.

To dage før den officielle præsidentindsættelse mødes David Trads og Lars Seier i en samtale om Donald Trump og USA. For knap et år siden udkom David Trads’ anmelderroste bog “Amerika, hvor er du?”. Trads er en kendt USA-kender og Trumpmodstander. Lars Seier har været kendt for sin positive holdning til Trumps økonomiske politik. Trump tabte valget til Biden, men han fik flere stemmer end den populære Obama. Og Trads og Seier er enige om, at splittelsen i USA er dyb og stor. Er der overhovedet håb for et samlet USA? Og hvordan?

Det vil Lars Seier og David Trads tage en snak om, når de mødes hos SpeakerBee.

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til Seier og Trads i kommentarfeltet. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
Programmet hedder ”Seier &”, fordi Lars Seier hver anden uge inviterer en interessant gæst i studiet, som på et tidspunkt har gjort indtryk på ham. Èn han kan lære noget af, men også én som han måske kan lære en ting eller to. De to behøver ikke at være enige, men de taler om et emne set fra hvert deres synspunkt.

Lars Seier Christensen er stifter af Saxo Bank. Han har via sin venturefond Seier Capital investeret i et hav af forskellige virksomheder inden for sine interesseområder, som tæller alt fra sport, kultur, gastronomi, IT og medier. Du kender ham nok også fra medierne, hvor han ofte optræder i et interview, fordi han har lavet en ny investering eller ment noget kontroversielt. I øjeblikket er han tilmed bogaktuel, hvor forfatteren Hanne Sindbæk har skrevet en sjov og medrivende bog om Lars’ liv som et roadtrip down memory lane.

Nu kan du møde Lars Seier fra en ny vinkel, hvor man kommer dybere ned i de interesser, som han har. Det kan være alt fra oplevelser, han har prøvet, eller idéer han vil udfolde. Men kedeligt bliver det ikke.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers