Cecilie Gredal: Game-changing leadership - gæst Ann Christina Matzen Andreasen (EP7) | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Cecilie Gredal går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Cecilie Gredal: Game-changing leadership - gæst Ann Christina Matzen Andreasen (EP7)

Wed, 28 April, 18:00

OBS: Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

Hvad skal der til for at skabe Europas bedste offentlige arbejdsplads?
Det ved Ann Christina Mantzen Andreasen, Virksomhedsleder på Europas Bedste Offentlige Arbejdsplads 2020 og Forfatter til ‘Ledelse i virkeligheden’, hun har nemlig i samarbejde med personalet på JAC - Job, Aktivitets- og Kompetencecenteret i Gentofte Kommune gjort det.
Cecilie Gredal har derfor inviteret hende ind i programmet Game-changing Leadership.

Ann-Christina fremhæves ofte som rollemodel, og i dette program går vi tæt på, hvad der driver hende og hvordan hun har fundet modet og styrken til at skabe ikke alene en turn-around, men en arbejdsplads der har så høj en grad af medarbejderbestemmelse, at nogle kunne fristes til at tænke, hvad lever ledelsen egentlig...?

Rejsen dertil har ikke været nem. Det er der nok heller ikke ret meget ledelse, der er. Men vi vil tale om hvilke valg og beslutninger, der har været afgørende og skabt den største effekt.

Ser du med vil du ikke kunne undgå at få løftet barren for, hvad du troede var muligt og forhåbentligt dermed også finde større mod til selv at være en game-changer i forhold til det, der virkelig betyder noget for dig.

Sidder du selv med gode idéer eller nysgerrige spørgsmål, så kan du som altid stille spørgsmål til Cecilie Gredal og gæst i kommentarsporet her hos SpeakerBee. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
“Game-Changing Leadership - Samtaler om fremtidens lederskab” er en programserie, der har til formål at inspirere dig til at bryde med idealfældernes vanetænkning, og i stedet lede modigt og visionært ad nye veje - såvel indad som udad.

Cecilie Gredal - foredragsholder, ledelsesudvikler og underviser i 'Game-changing Leadership' - har sat sig for i selskab med sine gæster, at undersøge, hvad der er kendetegnende for game-changere og derigennem give dig et kvalificeret bud på:

- Hvordan du finder den klarhed og styrke, der gør det muligt for dig at træffe modige og visionære valg med større lethed.

- Hvordan du kan retænke formålet og succeskriterierne for dit lederskab, så du med udgangspunkt i dine styrker og potentiale kan tage dit lederskabs impact til et helt nyt niveau på baggrund af dit game-changende talent

Dit lederskab kan nemlig være med til at gøre en væsentlig forskel og skabe en bedre fremtid for os alle.
Ikke fordi du er den med højste IQ, den der ved mest, eller den der knokler hårdest. Men fordi du er den, der inspirerer, indgyder mod og sætter retning for et fælles meningsfyldt bidrag, der har langt større betydning end bare bundlinjen.

Og selvom det ikke kun handler om dig og mig, begynder det alligevel med lederskabet af os selv.

Læs mere om Cecilie Gredal og uddannelsen Game-Changing Leadership på https://ceciliegredal.dk/lederuddannelse/.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers