Laila M Edsberg: Succes med søvn? Naturligvis... | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Laila M Edsberg går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Laila M Edsberg: Succes med søvn? Naturligvis...

Wed, 5 August, 20:00

Vil du gerne forbedre din nattesøvn og støtte din trivsel?

Eller er du bare nysgerrig på et foredrag, der kombinerer etableret viden med komplementær viden? Så se med når dette online foredrag går “on air”.

Lailas foredrag om søvn tager afsæt i en kombination af den vestlige- og østlige medicin, og hun har en stor passion for at få det bedste fra begge verdener. Den viden bruger hun, til at fortælle dig om, hvordan en kombination kan forbedre din nattesøvn.

Der er gennem de sidste år kommet flere videnskabelige undersøgelser om søvn og vi ved derfor mere om, hvad søvn gør ved os og hvad der sker når vi ikke sover (nok). Isære den komplementære viden, giver mange gode løsnings muligheder til lindring af søvnproblemer.

Det kan du høre mere om i dette foredrag på SpeakerBee.

Om Speakeren
Laila M. Edsberg har 20 års erfaring fra det danske sundhedsvæsen, og kombinerer sin viden derfra, med sin viden og uddannelse i komplementære behandlingsformer. Hendes mål er at give danskerne adgang til de komplimentære/alternative behandlingsformer, som hun mener er løsningen til et bedre og stærkt heldbred. 

 Laila er Naturmediciner, zoneterapeut og sygeplejerske.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers