What to Watch: Episode 16 - Film & Serier | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: Episode 16 - Film & Serier

Thu, 27 May, 21:00

I denne uges ‘What to Watch’ skal det naturligvis handle om en af årets helt store biograffilm, ‘Marco Effekten’, der har et helt nyt hold skuespillere i Afdeling Q. Om det er en forbedring eller en forværring skal kigges på med en lup. Derudover har vi igen kigget dybt i YOU TV’s arkiv og skal tale om Bruce Lee’s kung fu klassiker, ‘Enter the Dragon’ og så er ‘Friends’ tilbage med Reunion og den skal vi naturligvis også anmelde. For første gang har vi også en gæst. Det er skuespilleren Andreas Jessen, der er med hele aftenen og som kommer med sit bud på noget, der er værd at se. Masser af grunde til at vi ses torsdag kl. 21 på SpeakerBee.com.

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘GoMorgen Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder, ‘GoMorgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Stil dit spørgsmål allerede nu i SpeakerBee chatten.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers