Kira Eggers & Marie Brixtofte: Fysisk stærk gennem træning og søvn (Stærk ep3) | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Kira Eggers & Marie Brixtofte går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Kira Eggers & Marie Brixtofte: Fysisk stærk gennem træning og søvn (Stærk ep3)

Wed, 17 February, 21:00

Følg med de næste fire onsdage, når Kira og Marie samtaler live, om at være og føle sig stærk socialt, mentalt og fysisk.

I denne episode snakker Kira og Marie om at blive fysisk stærk gennem træning og søvn. De snakker om hvordan man kommer i gang – og hvordan små forandringer kan gøre en stor forskel. De vil også kigge på, hvorfor en sort/hvid tilgang ikke altid er effektiv, når man skal tage store beslutninger som at ændre livsstil. Kira trækker på sine erfaringer fra sit arbejde som træningscoach og Marie på sit terapeutiske arbejde med klienter, samt sit eget liv, hvor hun er blevet nød til at opfinde sit eget legoklods-træningssystem for at få trænet i en travl hverdag med børn.

Kira er i dag selvstændig træningscoach og ekspert i plantebaseret kost. Hun driver b.la. goodfitness.dk og Lachicamala

Marie Brixtofte er uddannet økonom og autoriseret psykolog. Som barn af en alkoholiker og som psykolog har Marie fokuseret på mental sundhed, og på de senfølger vi bøvler med som voksne. Marie er desuden forfatter og foredragsholder, og har skrevet to bøger og holdt over 60 foredrag om at vokse om med dysfunktion og vores mentale bagage.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers