Seier & Men in Black: Oprøret mod coronarestriktionerne | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Seier & Men in Black går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Seier & Men in Black: Oprøret mod coronarestriktionerne

Mon, 29 March, 18:00

OBS. Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

Folket skal have sin frihed igen. Det mener folkene bag “Men In Black”, som har demonstreret flere gange i Københavns gader mod coronarestriktionerne de seneste par måneder. Lars Seier har derfor inviteret stifteren af Men In Black, Morten Jakobsen, i studiet til en samtale om, hvem han er, og hvad der driver ham i sin modstand mod coronasituationen.

Men hvem er “MIB” egentlig? Og hvad er deres agenda mere præcist? Hvordan er de organiseret? Det vil Seier forsøge at finde ud af.

I sit seneste program havde Lars Seier sundhedsminister Magnus Heunicke på besøg, og han forsvarede naturligvis regeringens tilgang til coronakrisen. Men Seier vil også gerne høre en helt anden udlægning af forløbet.
Morten Jakobsen har udtalt, at det særligt er tvangen, der går ham på. Alt fra epidemiloven til tvangstest. Og han er ikke alene, han er en del af en folkebevægelse, der vil have genåbnet landet.

Er der et langsigtet mål? Er der et Men in Black, når samfundet åbner igen?
Hør de to diskutere om alt fra domme om dobbeltstraf til mundbind og coronaens farlighed.

Sidder du selv med gode idéer eller nysgerrige spørgsmål, så kan du som altid stille spørgsmål til Seier & Morten Jakobsen i kommentarsporet hos SpeakerBee. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
Programmet hedder ”Seier &”, fordi Lars Seier hver anden uge inviterer en interessant gæst i studiet, som på et tidspunkt har gjort indtryk på ham. Èn han kan lære noget af, men også én som han måske kan lære en ting eller to. De to behøver ikke at være enige, men de taler om et emne set fra hvert deres synspunkt.

Lars Seier Christensen er stifter af Saxo Bank. Han har via sin venturefond Seier Capital investeret i et hav af forskellige virksomheder inden for sine interesseområder, som tæller alt fra sport, kultur, gastronomi, IT og medier. Du kender ham nok også fra medierne, hvor han ofte optræder i et interview, fordi han har lavet en ny investering eller ment noget kontroversielt. I øjeblikket er han tilmed bogaktuel, hvor forfatteren Hanne Sindbæk har skrevet en sjov og medrivende bog om Lars’ liv som et roadtrip down memory lane.

Nu kan du møde Lars Seier fra en ny vinkel, hvor man kommer dybere ned i de interesser, som han har. Det kan være alt fra oplevelser, han har prøvet, eller idéer han vil udfolde. Men kedeligt bliver det ikke.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers