Mia Kragh Sylvest & Majbritt Lyckhage: Savner du et pusterum med nærvær og ro med dit barn i en travl hverdag? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Mia Kragh Sylvest & Majbritt Lyckhage går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Mia Kragh Sylvest & Majbritt Lyckhage: Savner du et pusterum med nærvær og ro med dit barn i en travl hverdag?

Tue, 24 November, 20:00

Savner du et pusterum med nærvær og ro med dit barn i en travl hverdag?, er et indlæg med Majbritt Lyckhage og Mia Kragh Sylvest, der som mødre selv kender følelsen af, når tingene går lidt for stærkt og konsekvensen af det, kan være faren for at misse de allervigtigste momenter i barnets liv. I indlægget deler de ud af deres erfaringer som mødre, samt deres syn på de samfundsmæssige udfordringer, de mener kan være med til at skabe stigende mistrivsel blandt børn & unge i Danmark.

Føler du indimellem at du halser bagefter og har svært ved, at få skabt de stunder med nærvær og ro med dine børn, som du allermest ønsker dig? Spekulerer du over hvordan det travle liv mange af os lever, påvirker vores børn både nu og på den lange bane? Og savner du konkret inspiration til at få skabt nye gode vaner, der både styrker dit barns fundament og jeres relation?

….så er du ikke alene! Vi har som mødre til to børn hver, selv været meget søgende efter konkrete trivselsværktøjer til vores børn, samt ledt efter inspiration til hvordan vi kunne få skabt flere nærvær stunder og ro med vores børn i en travl hverdag. Den rejse, var inspirationen til at få skabt børneuniverset Cosmo Child. Et univers i app-form fyldt med skønne værktøjer, der kan hjælpe os med hvordan vi styrker og støtter vores barns trivsel. Dette ud fra tesen om, at hvis vi havde svært ved at finde den vejledning og konkrete værktøjer, så tænkte vi, at der måtte være andre forældre med samme behov.

Indslaget er relevant da vi lever i et samfund der i stigende grad er bygget op omkring performance. Det betyder, at selvom vi er bevidste om hvilke konsekvenser det kan have at leve et stressfyldt liv, så har vi samtidig gjort det svært for os at træde ud af mønsteret. Vi forældre oplever de direkte konsekvenser på os selv, men også vores børn. De mærker både vores manglende nærvær i vores gøren og laden, men faktisk er børn og særligt de mindre, naturlige spejlbilleder af os forældre. De kopierer instinktivt vores adfærd, og mærker derfor hvis vi er fortravlede, stressede eller i ubalance.


Hvad vil du lære?
- Hvad mistrivsel blandt børn kan være og hvor stort et problem det er i det danske samfund.
- Vi forældres påvirkende rolle i forhold til børns trivsel.
- Hvorfor forebyggelse og den tidlige indsats er så vigtig og hvorfor et højt selvværd er vigtigt for et barns trivsel nu og senere i livet.
- Inspiration til hvordan du kan skabe mere nærvær og ro med dit barn - samt betydningen af de stunder.
- Konkrete råd til anvendelse af værktøjerne fra Cosmo Child appen, der styrker dit barns selvværd, evne til at finde ro og til at kunne håndtere forskellige følelser og udfordringer.

Om Majbritt Lyckhage
Udover at være mor til to fantastiske drenge på 8 og 11 år, så har Majbritt forskellige kurser indenfor børnetrivsel og holistisk sundhed. Majbritt har boet i udlandet med sin familie i syv år. Ved siden af Majbritts store passion for at løfte børns trivsel, har hun taget en MBA i markedsføring og arbejdet for nogle af de største globale virksomheder inden for feltet. https://www.linkedin.com/in/majbritt-lyckhage-3978421/

Om Mia Kragh Sylvest
Mia er mor til to skønne børn, en pige på 14 år og en dreng på 6 år. Med 20 års erfaring indenfor mediebranchen, som DR og TV 2, har hun projektleddet store events og tv-programmer. Sideløbende har Mia taget flere terapeutiske og holistiske uddannelser og kurser indenfor sundhed og trivsel. I København i 2019 startede Mia en Børnecirkel op, der havde til formål at give børn et pusterum fra præstationer og i stedet et fokus på at styrke deres selvværd.
https://www.linkedin.com/in/mia-kragh-sylvest/

Du kan læse mere om Cosmo Child børnetrivselsapp her: www.cosmochild.com

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers