Bastian Overgaard: Aktiv stilhed – lederens vej til bedre kommunikation, nærværende møder og stærkere relationer | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Bastian Overgaard går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Bastian Overgaard: Aktiv stilhed – lederens vej til bedre kommunikation, nærværende møder og stærkere relationer

Tue, 23 March, 20:00

Hvorfor skal nogen dø, før vi er stille sammen?

Sådan starter Bastian Overgaard sin bog om Støjfri ledelse, som udkommer på Akademisk forlag d. 25. marts.

I dette oplæg afslører Bastian nogle af de skjulte konsekvenser overflødig snak har for vores fokus, trivsel og resultater. Og deler tankevækkende eksempler på danske ledere, der har sparet tid, reduceret stress og skabt bedre samarbejde ved at sætte noget så uvant som stilhed på dagsordenen.

Bastian Overgaard (f. 1975) har som ledelsesrådgiver, kursusleder og foredragsholder sat stilhed på dagsordenen for kunder som Danske Bank, DSV, Novo Nordisk, TDC, Ørsted, Dansk Sygeplejeråd, DJØF, Finansforbundet, Ingeniørforeningen samt flere kommuner, regioner og styrelser. Det har gjort ham kendt som ”stilheds-ekspert” og hans pionerarbejde for at effektivisere møder med silent co-creation er omtalt i medier som Forbes, Børsen Executive, DR Aftenshowet og Berlingske Business.

Bastian holder kurser i støjfri ledelse og samarbejdskultur for både ledere og medarbejdere. Han afholder desuden online-workshops for globale virksomheder. Her demonstrerer han, hvordan stilheden også er et uvurderligt redskab til at skabe samhørighed, fokus og resultater i det virtuelle rum på tværs af kulturer og sprog.

Både i sin bog og i oplægget, argumenterer Bastian for, hvorfor stilhed bør integreres som en struktureret del af vores kommunikation, ledelse og samarbejde. Især i en fremtid, der råber på mere eftertanke, menneskeligt overskud og mangfoldige løsninger. Han trækker på sprogforskning, hjerneforskning og adfærdsforskning - og så vil han selvfølgelig også bruge stilheden aktivt i sit oplæg.

Oplægget er baseret på Bastian Overgaards kommende bog: "Støjfri ledelse – hvordan vi opnår mere ved at snakke mindre."

Bogen kan forudbestilles rabat på Saxo.com frem til senest d. 25. marts:
https://www.saxo.com/dk/stoejfri-ledelse_bastian-overgaard_haeftet_9788750057703

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers