Anne Sofie Espersen: Om at overvinde autoimmun sygdom | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Anne Sofie Espersen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Anne Sofie Espersen: Om at overvinde autoimmun sygdom

Thu, 21 January, 20:00

Kan man åbne døren ind til kroppens indre styresystem? Kan man ændre på det og omdirigere de processer, der gør os syge?

Det vil skuespiller Anne Sofie Espersen undersøge i første episode af Game Changer.

Med i studiet har hun Birger Hanzen. Han er nemlig Danmarks første certificerede ud i “The Wim Hof Method”. Han er også manden, der introducerede Anne Sofie Espersen for teknikken og filosofien bag.

Sammen vil de udforske og tale om, hvad man kan opnå med ændring af vejrtrækning og iskolde bade.

Anne Sofie Espersen var selv en lille smule skeptisk, første gang hun stødte på fænomenet Wim Hof. Er det ikke lige vel poppet, når nogen påstår, at noget så simpelt kan udrette så meget?

Efter en grundig og ikke mindst ganske internaliseret omgang med Wim Hof’s teknikker, må hun dog sande, at hun vidst måtte pakke sin skepsis lidt sammen. For det har faktisk rykket ved noget inde i hendes krop. Såvel fysisk som mentalt.

I vores samfund er vi vant til at skrue op for varmen eller tage en ekstra trøje på, når det bliver koldere. Vi har vænnet os til komforten, og det er der for så vidt heller ikke noget galt med. At udfordre mageligheden og bevidst stresse kroppen, er en af grundpillerne i Wim Hof metoden; provokerende som udsagn, men effektivt når det praktiseres. Nu også med resultater der anerkendes af adskillige læger og forskere.


I programmet vil Anne Sofie med Birgers hjælp forsøge at komme lidt nærmere ind på, hvad Wim Hof metoden er, og på hvilken måde den hjælper vores organisme. Men hvad er egentlig teorien bag teknikken?

Og hvordan gør man?

Kan alle have gavn af at bruge “den bevidste vejrtrækning” og kuldetræningen? Og hvorfor?

Jeg håber at du vil se med, siger Anne Sofie Espersen, for det kunne jo være, at det blev en game changer for dig, at hoppe lidt ud af komforten.

Husk, at du som altid selv kan deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til Birger og Anne Sofie. Du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers