Nicolaj Sand: Selvstændig i Udkantsdanmark? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Nicolaj Sand går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Nicolaj Sand: Selvstændig i Udkantsdanmark?

Mon, 22 June, 18:30

I medierne hører man tit Udkantsdanmark og Lolland-Falster, der hvor jeg kommer fra, som at være noget skidt. Der hvor vi ikke har fået 3G endnu, eller hvor vi stadig kører i hestevogn. Med dette speak vil jeg gerne fortælle om fordelene ved at starte op i det såkaldte Udkantsdanmark, for der er faktisk mange fordele, som man ikke har i København. Vidste du f.eks. at studerende gratis kan få adgang til iværksætter-kontor og rådgivning? Vidste du, at man tit kan få lov til at komme ind og snakke med borgmesteren hvis man spørger pænt? Der er mange fordele, som man ikke lige tænker over, og dem vil jeg gerne fortælle dig mere om!

OM MIG
Jeg er selv født og opvokset i Nakskov, jeg har dog også boet både i Berlin og København, men er (efter egen vilje) hjemvendt til egnen, hvor jeg bor i dag. Igennem min tid på Lolland-Falster har eg startet 4 virksomheder op. Ligefra videresalg af brugte racercykler til eksamenstræning igennem Virtual Reality. I dag taler jeg dog som forretningsudvikler i Business Lolland-Falster, hvor jeg til daglig hjælper folk med at starte virksomhed. Og så har jeg en sukkerroe tatoveret på min arm.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers