Peter Seier og Christian Foldager: Er Brexit kun starten på EUs krise? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Peter Seier og Christian Foldager går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Peter Seier og Christian Foldager: Er Brexit kun starten på EUs krise?

Mon, 14 June, 20:00

Brexit var den første store krise, som EU har haft. Men er Brexit løsningen på en EU krise, eller er den et varselsskud for en længerevarende dybere krise?

Det emne vil Folketingsmedlem for Nye Borgerlige Peter Seier tage hul på sammen med kommunikationsrådgiver og tv-vært Christian Foldager.

Peter Seier er, udover at være medlem af Folketinget, kendt for ikke kun at være EU-skeptisk men at trække Danmark ud af EU. Et såkaldt Danxit, så vi i Danmark følger Storbritanien ud af EU. Men er den plan for Nye Borgerlige realistisk?

I følge Christian Foldager vil Brexit ikke markere afslutningen på den europæiske krise, men lande som Italien, Holland og Danmark vil i det kommende årti måske følge Storbritannien ud af EU. Desuden er der lagt op til en række generelle dagsaktuelle betragtninger om EU.

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til både Seier og Foldager i kommentarfeltet. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
Programmet er en del af en række af otte programmer, som er støttet af Europanævnet. Det overordnede tema er “grænseoverskridende udfordringer”.

Peter Seier er uddannet civilingeniør og har en Ph.d. fra Danmarks Tekniske Institut. Han blev valgt til Folketinget i 2019 for Nye Borgerlige og har intet mindre end 15 ordførerskaber, hvor ét af dem er EU-ordfører.

I dette program er han vært, og han har valgt at invitere Christian Foldager med som gæst.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers