Advisory Board: Episode 2 - Justlearn | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Advisory Board går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Advisory Board: Episode 2 - Justlearn

Thu, 26 November, 20:00

Live-programmet Advisory Board er et program til og for iværksættere. Her får spirende startups hjælp til at løse forretningskritiske udfordringer fra nogle af Danmarks dygtigste og mest succesfulde iværksættere.

I anden episode af Advisory Board deltager eksperterne Frederikke Antonie Schmidt fra Roccamore, Mads Peter Veiby fra Spilnu.dk og Mads Faurholt fra Nova Capital Founders. I denne uge er det startupen Justlearn, med CEO og stifter Philip Rossen, som får rådgivning af ekspertpanelet.

Philip Rossen skulle til eksamen i tysk på sit gymnasium i Haderslev. Han manglede dog noget rutine i at snakke tysk, så han fandt en ung fyr i Tyskland, som han kunne snakke tysk med over Skype. Resultatet? Phillip Rossen fik 12 til sin eksamen i tysk.
Som en rigtig iværksætter tænkte han: "Det her må kunne gøres mere smart." Så uden iværksættererfaring sprang han ud i det og blev selvstændig med egen platform, hvor folk kan finde sprogundervisere og blive undervist online. Coronakrisen gav onlineundervisningen et ordentlig rygstød, men hvordan vækster han sin virksomhed endnu mere?

Se og hør med i programmet, hvor du også selv kan deltage med din viden og nysgerrige spørgsmål i chatten.

Du kan som altid selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille dit spørgsmål til eksperterne og Justlearn. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers