Cecilie Gredal: Game-Changing Leadership - gæst Anne Skare Nielsen | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Cecilie Gredal går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Cecilie Gredal: Game-Changing Leadership - gæst Anne Skare Nielsen

Wed, 24 February, 18:00

Fremtiden skabes allerede i dag. Cecilie Gredal har derfor i det første program om Game Changing Leadership inviteret Anne Skare Nielsen, som er forfatter, foredragsholder og verdensklasse futurist i studiet.

Anne Skare Nielsen og Cecilie vil sammen gå på opdagelse i, hvordan du udvikler din fremtidssans og får det mod til at følge den, der er afgørende for at være en Game-Changende Leder.

Læs mere om Anne Skare Nielsen på www.universalfuturist.dk

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til Cecilie Gredal og hendes gæster. Husk du kan blive påmindet om live-programmerne ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
“Game-Changing Leadership - Samtaler om fremtidens lederskab” er en programserie, der har til formål at inspirere dig til at bryde med idealfældernes vanetænkning, og i stedet lede modigt og visionært ad nye veje - såvel indad som udad.
Cecilie Gredal - foredragsholder, ledelsesrådgiver og underviser i 'Game-changing Leadership' - vil i seriens fire programmer tale med nogle af landets dygtigste ledelseseksperter, og sammen vil de give deres bedste bud på:
- Hvordan du finder den klarhed og styrke, der gør det muligt for dig at træffe modige og visionære valg med større lethed.

- Hvordan du kan retænke formålet og succeskriterierne for dit lederskab, så du med udgangspunkt i dine styrker og potentiale kan tage dit lederskabs impact til et helt nyt niveau.

Dit lederskab kan nemlig være med til at gøre en væsentlig forskel og skabe en bedre fremtid for os alle.
Ikke fordi du er den med højste IQ, den der ved mest, eller den der knokler hårdest. Men fordi du er den, der inspirerer, indgyder mod og sætter retning for et fælles meningsfyldt bidrag, der har langt større betydning end bare bundlinjen.

Og selvom det ikke kun handler om dig og mig, begynder det alligevel med lederskabet af os selv.
Læs mere om Cecilie Gredal og uddannelsen Game-Changing Leadership på https://ceciliegredal.dk/lederuddannelse/

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers