What to Watch: Ugens anmeldelse | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: Ugens anmeldelse

Thu, 18 March, 21:00

Denne uges What to Watch står i superheltenes tegn. Vi taler bl.a om den fire timer lange action-basker 'Justice League', der er instrueret af Zack Snyder. Så kigger vi nærmere på Disney+'s, 'The Falcon and The Winter Soldier, der er Marvels næste skud på stammen. Der bliver dog også plads til at kigge nærmere på neo-noir krimi-thrilleren 'The Little Things' ( Blockbuster) og den spanske krimidramaserie 'Sky Rojo', der kan ses på Netflix.

Der er ekstra god grund til at deltage i chatten på torsdag, for der er 'Justice League'-præmier på højkant. Vi vil også gerne høre din holdning til Thomas Vinterbergs chancer for at vinde en Oscar som 'Bedste Instruktør', for filmen Druk.

Anmeldelser af:
- Justice Leauge
- The Falcon and The Winter Soldier
- The Little Things
- Sky Rojo

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘GoMorgen Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder, ‘GoMorgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Stil dit spørgsmål allerede nu i SpeakerBee chatten,

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers