SzhirleyVers: Vægttab, Ny garderobe (EP 01) | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden SzhirleyVers går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

SzhirleyVers: Vægttab, Ny garderobe (EP 01)

Tue, 4 May, 21:00

Gæsten i dagens program er i gang med et stort vægttab og har ikke helt vænnet sig til sin nye krop. Så vi dropper ned i nyt tøj og leger mini make over. Vi snakker om hvordan at hovedet kan være længe om at vænne sig til den nye krop, og hvordan man kan føle at man er på usikker grund, nu hvor man pludselig kan gå ind fra gaden i enhver butik og prøve tøj. Seerne kan stille spørgsmål på chatten, og jeg vil undervejs opfordre seerne til at skrive noget sødt om og til gæsten, så vi løfter energien og husker den gode tone. Enhver gæst skal sendes afsted med kærlighed i lommerne. SzhirleyVerset er til for at motivere og inspirere.

Dropp ind i SzhirleyVerset sammen med Szhirley i hendes program hvor hun tager en af sine mange følgere i hånden til en snak om hvad hun kan gøre for at LOOK HER BEST samt andre emner som kan gavne både hende, gæsten, seerne og alles velvære, og indre energi.
Szhirley hjælper hende med en lille makeover live, med spørgsmål fra livechatten og snak med gæsten under omklædning.
Vi kan komme vidt omkring i emner om alt imellem himmel og jord. Fra mode og beauty til mental sundhed, velvære og selvkærlighed. Og forhåbentlig også nedbryde nogle tabuer.
SzhirleyVers programmerne handler om at løfte hinanden, at motivere og inspirere.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers