Charlotte, Anders og Linda: Aperitivo - episode 8 | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Charlotte, Anders og Linda går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Charlotte, Anders og Linda: Aperitivo - episode 8

Fri, 18 December, 18:00

Når Linda, Anders og Charlotte mødes til årets jule-aperitivo, handler det naturligvis om, hvorvidt der skal sukat eller ej i den italienske Panettone julekage. Men de kommer også omkring den oversete sportsgren ansigtsgymnastik og diskuterer, om det er fordi bagsiden er et bedre visitkort end forsiden. Derefter sænker julefreden sig måske.

Se og lyt med, men din egen yndlings-aperitif i hånden, når der snakkes over grænserne fra Sønderborg, Vicenza og Milano, hver fredag klokken 18.00, eller når du har lyst.

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til deltagerne. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om serien
Aperitivo er den italienske tradition, hvor arbejdsdagen eller ugen afsluttes med en drink på den lokale bar.
Siden marts har de tre danske venner Charlotte, Anders og Linda været tvunget til at opfinde den virtuelle aperitivo fra deres bopæle i Milano og Vicenza i Italien, og Sønderborg i Danmark.

Hver fredag drikkes og hygges der, og ugens oplevelser dissekeres med humor også i en trist coronatid, hvor det fysiske samvær er blevet et fatamorgana.
Bland din egen aperitivo, lyt og se med, og deltag gerne i chatten under programmet.

Det er live hver fredag klokken 18, eller i streaming lige præcis når du har lyst.

I Aperitivo er der ikke noget emne, som er tabu.
Her bliver der talt om alt fra #Metoo til, hvordan det fungerer i “homobranchen”, om madvaner i karantæne, hvor hvidløg er tilladt hver dag, og livets gang i det hele taget.

Alt bliver vendt og drejet under mottoet ”May the only pain in your life be Champagne”. Muntert, intelligent og overraskende.

Se med hver fredag, hvor trioen mødes online til en lille én på SpeakerBee - SKÅL - eller salute, som de siger på italiensk.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers