Jakob Nørlem og Stine Bosse: Virksomheder post-lockdown: Robusthed og Agilitet i fremtiden | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Jakob Nørlem og Stine Bosse går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Jakob Nørlem og Stine Bosse: Virksomheder post-lockdown: Robusthed og Agilitet i fremtiden

Thu, 17 September, 20:00

I dette niende afsnit af dialogserien ”Organisationer Gentænkt” interviewer forsker og rådgiver Jakob Nørlem, Stine Bosse, professionel bestyrelseskvinde og vigtig stemme i ledelsesdebatten, om hvad hun ser som de største udfordringer for Danmarks virksomheder i denne post-lockdown periode, og hvad hun ser som vigtigt som leder. Vi undersøger endvidere hvordan agilitet og robusthed hænger sammen med fremtidens succes hos vores virksomheder.

Stine er grundlægger af Ledelse i Balance og initiativtaget til #modcorona og har mere end 30 års erfaring i ledelse i og udenfor Danmark. 20 år i topledelse og som en del heraf 15 års erfaring som bestyrelsesmedlem og -formand. Hun er oprindeligt uddannet jurist, men har opdateret sin ledelsesfaglighed på diverse universiteter og træningsprogrammer, samt ved generelt at være nysgerrig på alt nyt indenfor ledelse.

Stine er mest kendt for sit lederskab i Tryg, hvor hun var administrerende direktør fra 2003 – 2011 samt sine bestyrelsesposter i bl.a. Allianz, TDC, Grundfos, Nordea og formandsposter i BankNordik, TeleGreenland og Det Kongelige Teater. Stine arbejder også frivilligt som formand for Europabevægelsen og PlanBørnefonden. Stine anses som en inspirator for ledelse og innovation og er kendt for sin tilgang til diversitet, kundefokus og involvering af hele organisationen.

Dialogserien ”Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden” udfordre traditionelle ledelsesformer og organisationer og forsøger at dele og skabe viden om fremtidens virksomheder, ledelse og organiseringer. Serien diskuterer temaer i tiden, med øjeblikkets mest spændende kvinder og mænd. Serien er tilrettelagt og gennemført af AGORA og Jakob Nørlem i samarbejde med Speakerbee.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers