Jakob Nørlem og Brian Mikkelsen: Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden med Brian Mikkelsen | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Jakob Nørlem og Brian Mikkelsen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Jakob Nørlem og Brian Mikkelsen: Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden med Brian Mikkelsen

Thu, 3 September, 20:00

I dette syvende afsnit af dialogserien ”Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden” interviewer forsker og rådgiver Jakob Nørlem, Brian Mikkelsen: Administrerende direktør hos Dansk Erhverv om hvad Coronakrisen har gjort for Dansk Erhvervs medlemmer, og hvad det danske erhvervslig kan gøre for at lede agilt og robust ind i fremtiden. Vi undersøger endvidere hvad agilitet og robusthed er for fremtidens private erhverv.

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. De repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Det er Dansk Erhvervs mission at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv varetager virksomhedernes politiske interesser over for alle relevante myndigheder

Dialogserien ”Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden” udfordre traditionelle ledelsesformer og organisationer og forsøger at dele og skabe viden om fremtidens virksomheder, ledelse og organiseringer. Serien diskuterer temaer i tiden, med øjeblikkets mest spændende kvinder og mænd. Serien er tilrettelagt og gennemført af AGORA og Jakob Nørlem i samarbejde med Speakerbee.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers