Siris Hartkorn & Christian Friis Bach: Fra konflikt til kunder | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Siris Hartkorn & Christian Friis Bach går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Siris Hartkorn & Christian Friis Bach: Fra konflikt til kunder

Thu, 10 December, 18:00

Krigen i Yemen har gjort det stort set umuligt for virksomheder i landet at sælge deres varer til Europa. Familier og virksomheder i Yemen bliver derfor straffet to gange. Først af en barsk krig. Dernæst fordi vi ikke tør handle med dem. Det har to nye virksomheder besluttet sig for at gøre noget ved. The Yemen Journey i Yemen og warfair i Danmark. Hør en samtale mellem de to stiftere Siris Hartkorn og Christian Friis Bach om de mange vanskeligheder, om kaffe og lanterner, om handel som en værdig måde at hjælpe på - og om glæden når det lykkes.

Vi hører normalt kun om lande som Yemen, Afghanistan og Somalia når krigen raser og bomberne falder. Men landene har stærke familier og virksomheder, der producerer og sælger unikke kvalitetsvarer og det kan godt lade sig gøre at få dem til Danmark og Europa – selv om det ofte er en lidt for spændende rejse….

Hvad kan du forvente:
- Indblik i Yemen og de unikke produkter der fremstilles i Yemen, ikke mindst den fantastiske kaffe og de unikke historiske lanterner.
- Indsigt i hvor vanskeligt det er, at handle med et land ramt af konflikt
- Erfaringer med due-diligence, etik, miljø, transport og finansiering under vanskelige forhold
- Indsigt i den humanitære situation i Yemen.
- Positive historier om de varer som Yemen Journey og warfair allerede har fået på markedet.

Danskeren Siris Hartkorn bor i Sana’a i Yemen med sin yemenitiske mand Nabil Alsharafi. De har sammen etableret handelsvirksomheden The Yemen Journey: http://yemenjourney.com/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/siris-hartkorn-a238a827/

Christian Friis Bach, der tidligere har været dansk udviklingsminister og undergeneralsekretær i FN, stod for 25 år siden opstarten af Fair Trade bevægelsen i Danmark og har nu stiftet virksomheden warfair, der handler med varer fra lande ramt af konflikt. https://www.warfair.org/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/christianfriisbach/

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers