What to Watch: Indie komedie, raceproblematik eller true-crime? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: Indie komedie, raceproblematik eller true-crime?

Thu, 4 February, 21:00

‘What to Watch’ gør dig klogere på, hvilke film og serier der er værd at bruge tid på. Episode 1 sætter fokus på indie komedie, raceproblematik og true crime-genrens moralske dilemmaer.

Ann Lind Andersen, Casper Christensen og Kim Martin Sørensen anmelder, afmelder og diskuterer film og serier, du kan kaste dig over i den kolde tid. Skal du se en romantisk indie-komedie på Netflix? Eller en serie, der går tæt på raceproblematik? Eller hvad med en film, der stiller skarpt på udfordringen ved at stå overfor en skilsmisse lige inden en Corona-lockdown?

I første program diskuterer de også bl.a. den kontroversielle true crime genre ud fra Netflix-serien ‘Nightstalker’. Er det okay at lave serier om grusomme seriemordere for underholdningens skyld?

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til Ann, Kim og Casper i kommentarfeltet. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Programtekst:
What to watch – Hvad skal du se? Hvad er værd at bruge tid på? Vi finder vej gennem
streamingjunglen og giver vores bud på aktuelle film og serier.

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘Go`Morgen
Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder,
‘Go`Morgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker
Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers