Cecilie Gredal: Game-changing leadership - gæst Mikkel Gade Larsen (EP6) | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Cecilie Gredal går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Cecilie Gredal: Game-changing leadership - gæst Mikkel Gade Larsen (EP6)

Wed, 7 April, 18:00

OBS: Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

Hvad driver en serieiværksætter? Det skal vi finde ud af i dette afsnit, hvor Cecilie Gredal har indbudt 6 x Founder and Co-founder Mikkel Gade Hansen til en samtale om mod, kompromisløshed, læring og intuition.

Hvorfra findes modet og visionen til igen og igen at sætte alt ind på at skabe noget, der kan gøre en betydningsfuld forskel?

Mikkel har senest skabt firmaet Mindcap, der har missionen om at hjælpe mennesker med at trives bedre, lære og udvikle sig ved at skabe en it-platform, der gør det muligt at udvikle nyt mindset og kompetencer gennem personaliserede lærings- og udviklingsforløb.

Se med og bliv inspireret til at forfølge dine ideer og udnytte dine game-changende talenter i endnu højere grad.

Læs mere om MIndcap her: www.Mindcap.ai

Sidder du selv med gode idéer eller nysgerrige spørgsmål, så kan du som altid stille spørgsmål til Cecilie Gredal og gæst i kommentarsporet her hos SpeakerBee. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
“Game-Changing Leadership - Samtaler om fremtidens lederskab” er en programserie, der har til formål at inspirere dig til at bryde med idealfældernes vanetænkning, og i stedet lede modigt og visionært ad nye veje - såvel indad som udad.

Cecilie Gredal - foredragsholder, ledelsesudvikler og underviser i 'Game-changing Leadership' - har sat sig for i selskab med sine gæster, at undersøge, hvad der er kendetegnende for game-changere og derigennem give dig et kvalificeret bud på:

- Hvordan du finder den klarhed og styrke, der gør det muligt for dig at træffe modige og visionære valg med større lethed.

- Hvordan du kan retænke formålet og succeskriterierne for dit lederskab, så du med udgangspunkt i dine styrker og potentiale kan tage dit lederskabs impact til et helt nyt niveau på baggrund af dit game-changende talent

Dit lederskab kan nemlig være med til at gøre en væsentlig forskel og skabe en bedre fremtid for os alle.
Ikke fordi du er den med højste IQ, den der ved mest, eller den der knokler hårdest. Men fordi du er den, der inspirerer, indgyder mod og sætter retning for et fælles meningsfyldt bidrag, der har langt større betydning end bare bundlinjen.

Og selvom det ikke kun handler om dig og mig, begynder det alligevel med lederskabet af os selv.

Læs mere om Cecilie Gredal og uddannelsen Game-Changing Leadership på https://ceciliegredal.dk/lederuddannelse/.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers