Kira Eggers & Marie Brixtofte: Kost – bør vi overhovedet spise dyr? (Stærk ep2) | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Kira Eggers & Marie Brixtofte går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Kira Eggers & Marie Brixtofte: Kost – bør vi overhovedet spise dyr? (Stærk ep2)

Wed, 3 February, 21:00

Kost – bør vi overhovedet spise dyr?

Følg med de næste fire onsdage, når Kira og Marie samtaler live, om at være og føle sig stærk socialt, mentalt og fysisk.

I anden episode af STÆRK snakker Kira og Marie om kost og om at blive fysisk stærk gennem kosten. De snakker især om hvorvidt vi kan, skal eller bør stoppe med at spise dyr. Kira lever plantebaseret, og for Kira er det dyrevelfærd der er den drivende kraft. Marie spiser kød, men er nysgerrig både på Kiras valg, men også på hvorfor hun ikke selv lever plantebaseret. Marie ønsker at spise mindre kød på grund af både klima og dyrevelfærd, men der er forskellige ting som står i vejen. De snakker også om at føle sig stærk i sin tro om at leve efter sine værdier.

Kira er i dag selvstændig træningscoach og ekspert i plantebaseret kost. Hun driver b.la. goodfitness.dk og Lachicamala

Marie Brixtofte er uddannet økonom og autoriseret psykolog. Som barn af en alkoholiker og som psykolog har Marie fokuseret på mental sundhed, og på de senfølger vi bøvler med som voksne. Marie er desuden forfatter og foredragsholder, og har skrevet to bøger og holdt over 60 foredrag om at vokse om med dysfunktion og vores mentale bagage.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers