Lars Seier & Niklas Nikolajsen: Bitcoin, Blockchain og verdenssituationen | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Lars Seier & Niklas Nikolajsen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Lars Seier & Niklas Nikolajsen: Bitcoin, Blockchain og verdenssituationen

Mon, 7 December, 18:00

Der var engang, hvor Lars Seier og Niklas Nikolajsen fejrede, at Bitcoin var nået en all time high på 2000 amerikanske dollar. I dag er denne oppe på over svimlende 19.000 USD. Kan det fortsætte? Det vil de to venner diskutere.

Siden de 2000 USD tjekkede Lars Seier ud af Bitcoininvesteringen på et højere niveau. Men Niklas Nikolajsen troede så meget på Bitcoin, at han og sin virksomhed Bitcoin Suisse i dag er markedsleder i Schweiz.

Niklas og Lars har meget til fælles. De er begge danskere, der er bosat i Schweiz på hvert sit slot. De er begge milliardærer, de er begge liberale, og så interesserer de sig for ny teknologi. Ikke mindst den teknologi som Bitcoin er bygget på. Nemlig blockchain.

Og Lars Seier har da heller ikke opgivet at investere i blockchain. Han har lavet sin hidtil største investering i en ny blockchainteknologi, som hedder Concordium. Men hvorfor investere i noget nyt, i stedet for noget, som folk kender? Hvad kan Concordium, som Bitcoin ikke kan? Hvordan ser det fremtidige marked ud for kryptovaluta? Det - og meget mere - skal vi høre om i denne episode af Seier & Gæst. Og nå ja, så vender de selvfølgelig også lige verdenssituationen.

Om serien
Programmet hedder ”Seier &”, som i Seier & gæst. Hver anden uge vil Lars Seier invitere en interessant gæst i studiet, som på et tidspunkt har gjort indtryk på ham. Èn han kan lære noget af, men også én som han måske kan lære en ting eller to.

Tidligere har han haft Steen Jacobsen fra Saxo Bank i studiet og talt om det amerikanske valg, men han har også haft Ulrich “Muldvarpen” Larsen med, hvor de talte om Nordkorea.

Husk at se med om mandagen i lige uger.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers