George Palfi: Verdensmester i nytårsforsæt | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden George Palfi går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

George Palfi: Verdensmester i nytårsforsæt

Mon, 7 December, 20:00

Du kender nok Tony Robbins. Coachen over dem alle. George Palfi har gennem uddannelse og mentorforløb hos netop Tony Robbins samt Bob Proctor og Brian Tracy lært en simpelt tretrins værktøjskasse, som du kan bruge til at opnå det, du drømmer om. Du vil opleve en passion og drive, som du aldrig, har prøvet det før.

Slutningen af 2020 nærmer sig. Det har været et skelsættende år. Men om lidt kommer der igen et tidspunkt, hvor folk skriver deres drømme og ønsker ned for det kommende år. Nogle gør det i et nytårsforsæt, og sandheden er, at to ud af fem har brudt deres nytårsforsæt efter kun to uger. Faktisk er det kun fem procent, der gennemfører.

Hvis du gerne vil være verdensmester i nytårsforsæt, så skal du se med her. Vi vil tage dig igennem dit mindset. Og her er, hvad vi vil komme ind på:

Hvad er et mindset? (Altså din psykologi)
- Din motivation?
- Evnen til at planlæggge
- Hvordan vi kommer fra start?

Det bliver informativt, praktisk og ikke mindst sjovt. - Så husk noget at skrive med.

Du kan som altid selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til værten. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om George Palfi
George Palfi er en Dansk /Amerikansk forretningscoach, iværksætter og marketingsnørd, der hjælper folk med at nå toppræstationer med speciale i forretnings- og personlig vækst samt udvikling. George forbinder mennesker med de rigtige værktøjer og budskaber til at mestre deres tankegang, psykologi og adfærd. Men han lærer også folk at bruge et dybere niveau af spiritualitet og bevidsthed for at skabe bæredygtige
og langsigtede resultater.

www.georgepalfi.dk
Instagram @thegeorgepalfi
www.linkedin.com/in/palfi/

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers