What to Watch: Lockdown komedie, stewardesse drama eller Tom Hanks? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden What to Watch går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

What to Watch: Lockdown komedie, stewardesse drama eller Tom Hanks?

Thu, 11 February, 21:00

At være i "lockdown" sammen med den partner man netop har besluttet sig for at blive skilt fra eller at være stewardesse med et alkoholproblem og en mordanklage hængende over hovedet, hvad vil du helst? Det behøver du måske ikke ligefrem tage stilling til. Men vi hjælper dig til at tage stilling til, hvilken film eller serie, du skal kaste dig over næste gang.

I What to Watch går vi i denne uges afsnit tæt på en film og en serie, hvor netop de førnævnte temaer spiller en væsentlig rolle. Vi kigger også nærmere på en ny action/adventure film med Tom Hanks, og en serie der følger en gruppe homoseksuelle mænd, der får HIV og AIDS tæt ind på livet i 80èrne og start 90`erne.

Film: News of the World - Netflix, Locked Down - HBO Nordic.
Serier: The Flight Attendant - HBO Nordic, It`s a Sin - HBO Nordic.

Som altid vil vi gerne have dig med ombord i debatten. Så vi vil allerede nu, stille dig spørgsmålet om du er tilfreds med Golden Globe nomineringerne, eller om du savnede din favorit film, serie, skuespiller eller andet?

What to watch – Hvad skal du se? Hvad er værd at bruge tid på? Vi finder vej gennem streamingjunglen og giver vores bud på aktuelle film og serier.

Med ‘What to Watch’ guider Ann Lind Andersen (film og serieanmelder, ‘Go`Morgen Danmark’), Casper Christensen (stifter af podcasten ‘Filmnørdens Hjørne’ og filmanmelder, ‘Go`Morgen Danmark’) og Kim Martin Sørensen (serieanmelder og ejer af’ sitet ‘Vi Elsker Serier’) dig gennem alle de mange valgmuligheder på de forskellige streamingtjenester.

Der har aldrig været flere film og serier på streamingtjenesterne end lige nu og de mange tilbud kan virke uoverskuelige. Hvad er godt og hvad er skidt? Vi diskuterer streaming-content med hinanden - og dig.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers