Mikael Bondum: Kryptovaluta - staking | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Mikael Bondum går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Mikael Bondum: Kryptovaluta - staking

Thu, 18 June, 20:00

De fleste har hørt om bitcoin og bitcoin mining - processen der kræver computerkraft for at generere nye bitcoin (proof-of-work). Denne process udtrykker også i hvor høj grad sikkerheden er på bitcoin netværket. Der er også andre kryptovaluta end bitcoin og mange af disse bruger en anden process til at sikre deres blockchain. Denne process hedder staking (proof-of-stake) og det er den jeg vil gå i dybden med i dette SpeakerBee-event.

Når du har set dette event, vil du (forhåbentligt) have lært:
1) Hvordan man øger sin beholdning af kryptovaluta ved at stake dem
2) Hvilke parametre du skal kigge efter når du vælger hvorvidt du ønsker at stake eller ej
3) Hvorfor at en rigtig god forståelse for makro- og pengepolitisk teori kan hjælpe dig med at blive staking ekspert

Hvis man ingen forudgående kendskab har til blockchain eller kryptovaluta, så vil jeg anbefale at læse lidt op på det inden. Jeg kan stærkt anbefale at søge på Andreas Antonopoulos på YouTube. Spørgsmål er mere end velkommen, og jeg vil svare dem undervejs, så skriv/spørg endelig løs.

Mini-bio:
Jeg hedder Mikael Bondum og stiftede bekendtskab med bitcoin tilbage i 2012. Efter at have fulgt projektet som en hobby (ligesom mange andre) begyndte jeg at arbejde professionelt med det for tre år siden. Jeg har en baggrund inden for økonomi og IT, hvilket har været en stor hjælp i min forståelse af blockchain-teknologien. I dag arbejder jeg som product owner for Bitcoin Suisse, som er en af verdens ledende krypto-finansielle servicevirksomheder. Det er dog vigtigt at påpege, at jeg i dette SpeakerBee-event udtaler mig som privatperson, og ikke på vegne af Bitcoin Suisse.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers