Landbrug og Fødevarer: Hvordan vil miljø- og klimadagsordenen påvirke EUs landbrugspolitik? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Landbrug og Fødevarer går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Landbrug og Fødevarer: Hvordan vil miljø- og klimadagsordenen påvirke EUs landbrugspolitik?

Wed, 26 May, 18:00

OBS. Hvis du klikker på den gule "Påmind mig" knap, så sender vi dig en reminder, kort før programmet er live.

Den store fokus på miljø- og klimapolitik har allerede i dag betydning for landbrugspolitikken. Men hvad vil den betyde for EUs landbrugspolitik i fremtiden?

Niels Lindberg Madsen, som er EU-politisk chef hos landbrugsorganisationen Landbrug og Fødevarer, har inviteret Henrik Zobbe, fakultetsdirektør på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet i studiet for at tale om fremtidens landbrugspolitik i EU.

EU's fælles landbrugspolitik er et af EU's længstvarende fælles politikområder, der har sine aner i en efterkrigstid, hvor der var fødevaremangel i Europa. I en verden, hvor frygten for fødevaremangel i vide kredse er afløst af bekymring for klima og miljø, samtidigt med at der en stigende global efterspørgsel efter fødevarer, er spørgsmålet:
Hvordan vil det påvirke EU's landbrugspolitik? Og hvilke vilkår får dansk landbrugs- og fødevaresektor, hvis de stadigvæk skal være effektive, innovative og eksportorienteret?

Du kan som altid hos SpeakerBee selv deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til både Niels Lindeberg Madsen og Henrik Zobbe i kommentarfeltet. Husk du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet:
Programmet er en del af en række af otte programmer, som er støttet af Europanævnet. Det overordnede tema er “EUs grænseoverskridende udfordringer”.

I dette program tager Niels Lindberg Madsen hul på de grænseoverskridende udfordringer med hensyn til miljø og klima og den påvirkning, det har på EUs landbrug og fødevarepolitik.

I dette program er hun Niels Lindberg Madsen vært, og han har valgt at invitere Henrik Zobbe med som gæst.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers