Kira Eggers & Marie Brixtofte: Stærk, Episode 4: Kom stærkt igen - Afhængighed og terapi | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Kira Eggers & Marie Brixtofte går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Kira Eggers & Marie Brixtofte: Stærk, Episode 4: Kom stærkt igen - Afhængighed og terapi

Wed, 24 February, 21:00

Følg med de næste fire onsdage, når Kira og Marie samtaler live, om at være og føle sig stærk socialt, mentalt og fysisk.

I denne episode snakker Kira og Marie om at komme stærkt igen efter afhængighed, om det så er spiseforstyrrelser, træningsafhængighed, alkohol eller stoffer. De taler også om hvordan man får hjælp, når man ikke føler sig stærk. Kira og Marie deler egne erfaring med bl.a. gruppeterapi, hypnose og spiseforstyrrelser og kigger på redskaber såsom selvværdstræning, følelsesløget, urge-surfing og andre måder at regulere sine følelser på. De snakker om hvorvidt man skal skamme sig, hvis man kan komme til at ønske sin forælder død, og om hvordan man bryder den sociale arv.

Kira er i dag selvstændig træningscoach og ekspert i plantebaseret kost. Hun driver b.la. goodfitness.dk og lachicamala.dk

Marie Brixtofte er uddannet økonom og autoriseret psykolog. Som barn af en alkoholiker og som psykolog har Marie fokuseret på mental sundhed, og på de senfølger vi bøvler med som voksne. Marie er desuden forfatter og foredragsholder, og har skrevet to bøger og holdt over 60 foredrag om at vokse om med dysfunktion, misbrug og vores mentale bagage.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers