Jakob Nørlem og SOUNDBOKS: Iværksætteri og robusthed i fremtiden | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Jakob Nørlem og SOUNDBOKS går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Jakob Nørlem og SOUNDBOKS: Iværksætteri og robusthed i fremtiden

Thu, 25 June, 20:00

I dette sjette afsnit af dialogserien ”Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden” interviewer forsker og rådgiver Jakob Nørlem, Jesper Theil, CEO, Soundboks og Hans August Carlander, Chief People Officer, Soundboks om hvad de har erfaret de seneste måneder, og hvad unge iværksætterne kan gøre for at lede agilt og robust ind i fremtiden. Vi undersøger endvidere hvordan unge iværksættere designer fremtidens organisationer indefra.

SOUNDBOKS startede med tre gymnasievenner i Danmark. De ønskede at bryde gennem støjen på Roskilde Festival med den højeste musik og de fedeste fester. Så de designede og byggede en højtaler, der kunne holde til selv de vildeste fester og alt det, der nu kan ske på en udendørs festival, der varer en uge. Det viste sig, at vi ikke var de eneste, der kunne bruge sådan en.

Dialogserien ”Organisationer Gentænkt – Robusthed i fremtiden” udfordre traditionelle ledelsesformer og organisationer og forsøger at dele og skabe viden om fremtidens virksomheder, ledelse og organiseringer. Serien er tilrettelagt og gennemført af AGORA og Jakob Nørlem.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers