Anne Sofie Espersen: Automimmun sygdom og antiinflammatorisk kost | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Anne Sofie Espersen går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Anne Sofie Espersen: Automimmun sygdom og antiinflammatorisk kost

Thu, 28 January, 20:00

Genetiske faktorer, sygdom og miljøpåvirkninger kan ramme os alle, men er det i virkeligheden så enkelt, at kosten langt hen af vejen kan genoprette balancen, og kalibrere kroppen til et sundere udgangspunkt?

I dette afsnit af GameChanger har Anne Sofie Espersen besøg af Jerk W. Langer, som er læge, videnskabsformidler og foredragsholder. Han er forfatter til 30 bøger, hvoraf de seneste netop handler om antiinflammatorisk kost. En betegnelse han i øvrigt var den første til at introducere for os danskere.

I dag har vi langt større adgang til en sundere livsstil, fordi markedet bugner med sunde fødevarer. Dameblade, livsstilsprogrammer og internettet giver os dagligt en reminder om den sunde livsstils lyksaligheder, men alligevel ryger overskuddet, når alle de gode intentioner clasher med en travl hverdag.

Da Anne Sofie Espersen blev syg af sclerose, tog hun dog en beslutning: Hun ville være sund! For midt i alt uheldet og den svære erkendelse at være ramt af en akkumulerende sygdom, vidste hun instinktivt, at noget måtte gøres.

Hendes egen livsstilsændring, der ironisk nok har resulteret i, at hun aldrig har følt sig mere fit, blev en silver lining, hun som kroniker ikke i sin vildeste fantasi, troede hun skulle opleve.

Husk at du som altid selv, kan deltage i chatten til højre, hvor du kan stille direkte spørgsmål til Jerk og Anne Sofie Espersen. Du kan blive påmindet om live-programmet ved at trykke på den orange knap på billedet ovenfor.

Om programmet
Skuespiller Anne Sofie Espersen har udråbt sig selv som aktivist, når det kommer til autoimmune sygdomme. For halvandet år siden fik hun diagnosen multipel sklerose. Benene kollapsede pludselig under hende. Men hun tog en beslutning. Hun ville Ikke lade sygdommen stå i vejen for sit liv.

Siden er det blevet til en blog, adskillige foredrag og interviews -en platform, hvorfra hun taler om det at være kroniker samtidigt med, at hun formidler forskellige trends og teorier indenfor sundhed.

Anne Sofie Espersen kalder sig selv for MS-warrior og deler altid generøst ud af sine erfaringer med at leve med en autoimmun sygdom, som sclerose (MS) er.

I hvert afsnit vil hun have fremtrædende person, herunder læger, behandlere, eksperter og cases på besøg for at tale om de problemer, man som autoimmun patient kan støde ind i.

Gæsterne får mulighed for, at præsenterer deres viden om lige netop det område, som de selv synes er en game changer.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers