Rasmus Stoklund og Søren K. Villemoes: Kan man løse problemerne med migration i EU? | SpeakerBee
x

Indtast din email og få en påmindelse lige inden Rasmus Stoklund og Søren K. Villemoes går live.

Vi deler ikke din mail med andre. Læs evt. vores Privatlivspolitik

Rasmus Stoklund og Søren K. Villemoes: Kan man løse problemerne med migration i EU?

Tue, 22 June, 18:00

Som en kritisk iagttager af både dansk og international politik er journalist på Weekendavisen, Søren K. Villemoes, blevet sat stævne af Socialdemokratiets udlændingeordfører Rasmus Stoklund.

Rollerne er byttet om og i denne udgave af SpeakerBee, som er støttet af Europanævnet, da det er Rasmus Stoklund, der er vært til en samtale med Søren K. Villemoes.
I dette program vil Stoklund forsøge at få Villemoes til at give sit bud på, hvordan grænseoverskridende problemer med migration og kriminalitet i EU kan tøjles.

Udfordringerne i EU med flygtninge og migration ligner hinanden. Der ser ikke ud til, at der er en nem løsning noget sted i EU. Men skal problemerne løses af de enkelte nationalstater, eller skal der i stedet findes en fælles løsning i EU? Og kan de overhovedet løses, eller må man affinde sig med, at der vil være nogle udfordringer i en globaliseret verden?

Husk du kan stille både Villemoes og Stoklund spørgsmål i kommentarsporet.

Om programmet:
Programmet er en del af en række af otte programmer, som er støttet af Europanævnet. Det overordnede tema er “grænseoverskridende udfordringer”.

Rasmus Stoklund er uddannet cand.scient.pol og har arbejdet som erhvervspolitisk chef hos Dansk Metal, før han blev valgt til Folketinget i 2019. I 2016 udgav han en debatbog, der hedder “Til blå Bjarne - en debatbog om Socialdemokratiet, globaliseringen og fremtiden”.

I dette program er han vært, og han har valgt at invitere Søren K. Villemoes med som gæst.

Vis mere

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Q&A

Stil spørgsmål til speakeren før eller under live eventet. Klik “Synes om” hvis du ønsker svar på et af de andre spørgsmål.

Loading Chat...

Kommende speakers

Tidligere speakers