Bee a Speaker

Del din viden live

Har du indsigt i et emne, der kunne interessere andre, kan du blive Speaker på SpeakerBee, og dele din viden med et engageret live-publikum. Du kan tale om alt fra lystfiskeri og børneopdragelse til kvantefysisk og filosofi - formatet er frit, for det er din lyst til at dele viden med andre der tæller. Du er også velkommen til at invitere gæster med, eller holde en serie af indlæg.

SpeakerBee hjælper med markedsføring af din speak, og en moderator, der sikrer at det tekniske, samt lys og lyd fungerer inden du er live. Det er 100% gratis at bruge SpeakerBee til dit oplæg.

Beskriv dit forslag her

Skriv mindst 10 linjer om din live-speak, som det skal vises på vores website. Hvad kan man forvente og, endnu vigtigere, hvad man kan lære af din speak. Afslut med en "mini-biografi" om dig selv. Inkluder gerne et link til din hjemmeside, LinkedIn el. lign.

Vælg de dage, der passer dig bedst!

Vælg mindst en dag hvor du er ledig.

Vælg de tider, der passer dig bedst! (CET)

Vælg mindst en tid hvor du er ledig.

Jeg accepterer SpeakerBee's Brugerbetingelser

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan blive speaker på SpeakerBee?

SpeakerBee er en fri og demokratisk platform for vidensdeling. Det betyder at alle som udgangspunkt, kan holde et oplæg på platformen. Det eneste krav er at du har en passion, hobby, synspunkt eller interessant viden, og lysten til at dette med andre.

Bryder man på vores platform, før, efter eller under sit oplæg, dansk lovgivning, kommer med krænkende indhold, trusler eller lign., vil man blive blokeret for al fremtidig deltagelse på SpeakerBee.

Kan man vise powerpoint, video og lign?

Under dit oplæg er du velkommen til at vise både video, ppt/prezi præsentationer, dele din skærm og afspille lyd. Vores moderator hjælper dig med det tekniske før du går på.

Hvor lang skal en speak være?

Et indlæg på SpeakerBee er typisk min. 15 minutter og max. 45 minutter inklusiv tid til at besvare evt. spørgsmål.

Hvad sker der når man går live?

Når du har et bekræftet tidspunkt for dit oplæg, vil du modtage en mail med et link til vores online studie. 15-30 min. før du skal tale, logger du på via linket. Her bliver du mødt af en moderator, og sammen gennemgår I lyd, lys, kamera og andre detaljer. Moderator sørger for, at du bliver fremstillet bedst muligt, og at teknikken virker.

Er er der krav til udstyr og teknik?

Dit oplæg kræver en stabil forbindelse, et webcam og en mikrofon, hvilket de fleste bærbare computere har indbygget. Desto bedre dit udstyr er, desto bedre vil du fremstår. Kontakt evt. bbk@speakerbee.com, hvis du er interesseret i muligheder for at leje af forskellige typer udstyr til streaming af din speak.

Må man lave flere indlæg?

Ja. Man må gerne lave en serie af speaks, komme med en opfølgning, eller nye emner. Vi anbefaler at der går mindst en uge mellem dine indlæg.